04 / 05 / 2024

Ulubey Kanyonları asma köprü

Ulubey Kanyonları asma köprü

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsü bu yıl hizmete girecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yapımı süren Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona gelindi. Köprünün yıl sonunda hizmete girmesi planlanıyor. Köprü, 14 ayak üzerine inşa ediliyor.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

Ordu Ulubey'e 13 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi, toplantıya Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan da katıldı...

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyacak İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde tabliyelerin takılması için son aşamalardan biri olan 220 halattan 144'ünün montajı tamamlandı.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

Altındağ Ulubey'de 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ulubey Mahallesi’nde 2 ay gibi kısa bir zamanda 650 gecekondunun yıkımına imza attı.

İzmir Asma Bahçeler projesinde yaşam başladı!

Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir’deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler’de yaşamın başladığını söyledi.

Narlıdere'deki Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Münir Tanyer, Narlıdere'deki özel projeleri Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini söyledi.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

Ulubey Kanyonları asma köprü Haberi

Ulubey Kanyonları asma köprü

Uşak ve Kütahya valileri, Ulubey Kanyonlarında kurulan "cam terası" gezdiKütahya Valisi Yılmaz: "Gerçekten harika bir proje olmuş. Yükseklik korkusu olanlar için terasa çıkmak daha zor. Aşağıya bakmakta zorlandım. Korkutucu ve ürkütücü bir yüksekliği var. Herkesin gelmesini, bu duyguyu yaşamasını tavsiye ederim"


Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.


Yavuz ve Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan Park Kanyon Tesislerini ziyaret etti. Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu'nun karşıladığı valiler, proje hakkında Aksu'dan bilgi aldı.


Vali Yavuz ve Yılmaz, daha sonra kanyon üzerinde oluşturulan "cam terasa" çıkarak, manzarayı izleyerek, fotoğraf çektirdi. 


Kütahya Valisi Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 


Cam terasın üzerinde oldukça heyecanlandığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:


"Gerçekten harika bir proje olmuş. Yükseklik...