06 / 05 / 2024

uludağ 2015 sezonu

uludağ 2015 sezonu

Türkiye’nin önemli turizm mekanlarından Uludağ’da yeni sezon 15 Aralık’ta açılıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kala oteller son hazırlıklarını yaparken, günübirlikçiler ise karın keyfini çıkarıyor...

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

FerYapı Asya Basketbol Ligi 2014-2015 sezonunu 19 Mayıs'ta kapattı!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı’nın sponsor olduğu ‘Feryapı Asya Lig 2014-2015 sezonu’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şenliklerle sonlandı.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

NEF 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl 13-14 Mart 2015’te Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye NEF sponsor oldu..

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Uludağlı ihracatçılar 2015 için temkinli hedefler koydu!

Uludağ İhracatçı Birlikleri, dövizdeki hareketler ve çevre ülkelerde yaşanan sorunlar nedeniyle temkinli adımlar atma kararı aldı. Birlikler, bu nedenle 2015 için sadece 1.1 milyar dolarlık ihracat artışı hedefliyor

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Uludağ'da turizm sezonu 15 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin önemli turizm mekanlarından Uludağ’da yeni sezon 15 Aralık’ta açılıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kala oteller son hazırlıklarını yaparken, günübirlikçiler ise karın keyfini çıkarıyor...

uludağ 2015 sezonu Haberi

uludağ 2015 sezonu

Türkiye’nin önemli turizm mekanlarından Uludağ’da yeni sezon 15 Aralık’ta açılıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kala oteller son hazırlıklarını yaparken, günübirlikçiler ise karın keyfini çıkarıyor.

Uludağ’da yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. 15 Aralık’ta başlayacak yeni sezon öncesi oteller son tadilatları yapıyor. 40 civarında tesisin bulunduğu zirvede sezonun açık olmamasından dolayı büyük bir sessizlik hakim. Kayak pistlerinin boş olduğu görülürken, karın yağmasıyla birlikte zirveye çıkan günübirlikçiler keyifli anlar yaşıyor. Bursa’da Uludağ’a yürüyerek çıkan 4 kişilik gruptan Mehmet Öztürk, zirvenin keyfini çıkarttıklarını söyledi.

Turistlere motor ve kayak takımı hizmeti veren Ercan Erdoğan ise, "Sezon ayın 15’inde açılıyor. Şuan kar yağması çok önemli değil. Eriyip gidebiliyor. Geçen sene 1 Kasım’da yağdı ama tutmadı. Sezona yakın yağması daha önemli. Biz bu sene teleferiğin oteller bölgesine...