07 / 05 / 2024

uludağ ekonom zirvesi

uludağ ekonom zirvesi

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'nin geleceği konuşuldu!

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzemşemem ‘Türkiye’nin Geleceği’ oturumunda teknolojinin gelişimi, verimlilik ve Türkiye’nin potansiyelini daha iyi kullanması konuları konuşuldu. 

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Ümit Leblebici: Yatırımcılar kapıda bekliyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Leblebici, Türkiye'de jeopolitik risklerin getirdiği bir katmana rağmen, kapıda bekleyen yatırımcılar var'' şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

İlk 3 ayda verilen kredi miktarı 175 milyar TL’ye ulaştı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın,kredi miktarlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, geçen yıl ilk üç ayda 120 milyar TL olan kredilerin bu yıl ilk çeyrek itibarıyla 175 milyar TL’ye ulaşacağını belirtti.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

TOKİ'den 7 yılda 425 bin konut geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan,Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada TOKİ'nin 7 yıl içinde yaklaşık 425 bin konut üreteceğini söyledi.

Yurtdışında lobi çalışmalarıyla 15 milyar dolarlık konut satılabilir!

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ‘Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü’ başlıklı oturumda konuşma yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “Ülkemizi tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle daha çok tanıtmalıyız” diye konuştu.

Yakın Doğu ve Asya'dan gelen yatırımlar arttı!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde,"Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika" oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye'ye gelen yabancı yatırımların arttığını belirtti.

uludağ ekonom zirvesi Haberi

uludağ ekonom zirvesi

Uludağ'da devam eden ekonomi zirvesinde dün perakendeciler konuştu.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Kiğılı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, ve Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


20 yıl önce hazır giyimcilerin sesinin çıkmadığını ancak şimdi kükremeye başladığını anlatan Abdullah Kiğılı, "Avrupa'da bir kumaş fuarına gittiğimizde Türk olduğumuz için yer vermezlerdi. Şimdi ise bana randevu vermeyenlere istediğim saatte istediğim yerde randevu veriyorum. Bu duruma geldik" dedi. 


6.500 kişiye istihdam Oturumun moderatörü Selen Kocabaş'm Hüseyin Özdilek'e sorduğu, "Yeni açtığınız Özdilek Park İstanbul AVM nasıl gidiyor" sorusunda araya giren Kiğılı, "Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim. Ancak AVM sahipleri içinde iki kişi tanıyorum biri...