15 / 05 / 2024

uludağ orman evi projesi

uludağ orman evi projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uludağ'a çadır yerine orman evi yapılması için planları olduğunu söyledi. Eroğlu, AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Müzesinin açılışı için İnegöl'e geldi.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Uluağ İnşaat Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluağ İnşaat Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Uludağ tarafından kuruldu.

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Blanca Blanco'nun California'daki evi kül oldu!

ABD'nin California eyaletinde başlayan orman yangınının yarattığı felaket gün yüzüne çıkıyor. Blanca Blanco'nun evi yıkıntıya döndü.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Uludağ'daki 12 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Uludağ'a kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız." dedi.

Uludağ'da 9 otel yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye’nin ilk kayak merkezi olan ve özellikle İstanbullular’dan büyük ilgi gören Uludağ Milli Parkını yenilemek için çalışmalara başlıyor. 

İşte dünyanın en pahalı 28 evi!

Kimi yemyeşil bir ormanın tam ortasında yer alıyor, kimi ise okyanus manzarasına sahip. Bu evler tek ortak özelliği fiyatlarının çok yüksek olması. İşte dünyanın en pahalı 28 evi...

Bursa Uludağ'da kaçak yapıya geçit yok!

Uludağ'da orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villa Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Ağaoğlu'nun Uludağ'daki Oteli imara aykırı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Bursa'ya girişimci evi kazandırılması gündemde!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa Genç Girişimciler Kurulu ile Uludağ Üniversitesi Ekonometri Topluluğu'nun düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde Bursaya Girişimci Evi kazandırılması gündeme geldi.

uludağ orman evi projesi Haberi

uludağ orman evi projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uludağ'a çadır yerine orman evi yapılması için planları olduğunu söyledi. Eroğlu, AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Müzesinin açılışı için İnegöl'e geldi. 


İnegöl Belediyesi ziyaretinde konuşan Bakan Eroğlu, "Bizim, ormancılık faaliyetleri ile alakalı burada bir müze açılacak. Oylat kaplıcaları dünyanın en güzel yerlerinden biri, daha da mükemmel hale getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bence yeteri kadar tanınmıyor. Dünyaya tanıtmamız lazım" dedi. Bursa'yı çok sevdiklerini anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: "İnegöl zaten mobilyanın başkenti. Sadece bizim Bakanlığımız 12 yılda 1.8 milyar lira yatırım yaptık. Bursa'nın içme suyu problemi vardı. Nilüfer barajını inşa ettik ve Bursa'nın su meselesini kökünden çözdük Baraj, gölet, sulama, içme suyu tesisleri için büyük yatırımlar...