05 / 05 / 2024

Uludağ otel fırsat

Uludağ otel fırsat

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Hava sıcaklığının eksi 9 derece olduğu zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Yoğun bir iş temposu ve uzun kış günlerinin ardından keyifli bir tatili hak ettik. Ancak otel ve uçak fiyatlarındaki astronomik fiyat artışları düşünülürse tatil hayalini gerçekleştirmek o kadar da kolay değil. Tatilsepeti ise tatilcilere çeşitli otellerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Gambiya'da, Türk yatırımcılara özel fırsat!

Türkiye'nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya'nın Türk girişimci ve iş adamları için fırsat olduğunu belirtti. Türk şirketlerine otel inşa etmeleri durumunda ücretsiz arazi tahsis edilecek

İstanbul Fırsat Şehirleri listesinde 25. sırada!

Dünya genelinde "Fırsat Şehirleri" adlı bir rapor hazırlayan PricewaterhouseCoopers'ın listesinde İstanbul da yer aldı. Listede 25'inci sırada yer alan İstanbul, en güçlü tarafları otel odası sayısı, vergi avantajları, yaşama maliyeti olarak dikkat çekti.

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası!

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

Vista Garden'da bahar fırsatı başladı!

GÜL İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vista Garden'da bahar fırsatı başladı. 9 Nisan'a kadar geçerli olacak uygulamaya göre nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirime ek yüzde 5 indirimden daha yararlanacak...

Uludağ otel fırsat Haberi

Uludağ otel fırsat

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Hava sıcaklığının eksi 9 derece olduğu zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor. Kamu misafirhaneleri hariç, 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500 yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, 4 güne yayılan yılbaşı tatilinde otellerin doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'a bu yü Libya, Tunus, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'dan çok sayıda turist geldi. Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, yılbaşına kadar zayıf olan doluluk oranlarının tatilin de uzamasıyla pik yaptığım kaydetti. Beceren, yaklaşan sömestr tatilinde de otellerdeki doluluk oranlarının artacağını söyledi. Beceren, yasak olmasına rağmen Uludağ'da hala kar motorları ve kızakçılarm pistlerde gezmeye devam ettiğini belirterek,...