07 / 05 / 2024

Uludağ özel tuvaletler

Uludağ özel tuvaletler

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Uludağ'a Sıhhi Tesis Kompleksi!

Ağır kış koşulları düşünülerek inşa edilen Uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi ve tuvaletler mimarisiyle dikkati çekiyor...

Uludağ dönüşüyor!

Bakan Eroğlu, "Otelcileri toplayarak dedim ki, 'Biz Uludağ için imar planı hazırladık. Burası için çok güzel bir dönüşüm projemiz var. Yapılan bu kaçak yerleri yıkar bizim hazırladığımız projeye uygun hale getirirsiniz, biz de size gerekli kolaylığı gösteririz" dedi

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Bursa Uludağ'da kaçak barakalar yıkılıyor!

Uludağ yolunda, ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evler, Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Uludağ'da 60 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde or manlık alan ve özel mülkiyet alanı üzeı ine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evleri yıktı.

Uludağ'da, Aralık rezervasyonları yüzde 60'a ulaştı!

Birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde, kamu misafirhaneleri hariç 22 özel konaklama tesisinde yaklaşık 6 bin yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, aralık rezervasyonları şimdiden yüzde 50-60'a ulaştı.

Çilek Mobilya ile Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği yapıldı!

Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özel tasarım ve üretimleriyle mobilyacılık sektöründe varlık gösteren Çilek Mobilya, nitelikli elemanlar yetiştirilmesi için Uludağ Üniversitesi (UÜ) ile mesleki ve akademik alanda iş birliği yaptı...

Hüseyin Samut Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Bu yıl 3.’sü düzenlenen ve Türkiye’nin Davos’u niteliği taşıyan Uludağ Ekonomi Zirvesi, Bursa’da gerçekleştirildi. Düzenlenen zirvede Antalya’dan tek özel davetli, Samut AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut oldu...

Uludağ 12 ay turizm yapılabilen bir alana dönüştürülecek!

Bursa Uludağ'ın 12 ay vatandaşlara en güzel hizmeti vermesi için yürütülen çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar, Bursa'da göreve yeni başlayan Vali Münir Karaloğlu tarafından düzenlenen bir toplantı ile ele alındı..

Uludağ Üniversitesi’ne Hasta Yakınları Misafirhanesi inşa ediliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Uludağ Üniversitesi ile başlattığımız proje ile hasta yakınlarının mağdur olmadan kalabileceği güzel bir tesis inşa edilmiş olacak” dedi.

Ali Ağaoğlu çalışanlarına özel gece düzenledi!

Ali Ağaoğlu Uludağ'da açtığı yeni oteli My Mountain'in çalışanları için özel düzenledi. Ağaoğlu otelin 1200 personelliyle bir araya geldi...

Tokat İl Özel İdaresi ilköğretim okulu yaptıracak

Tokat İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ilköğretim okulu yaptıracak

Manisa İl Özel İdaresi okul ihalesi açtı

Manisa İl Özel İdaresi, Merkez Selimşahlar Beldesine 12 derslikli Ertürk İlköğretim Okulu ikmal inşaatı için ihaleye çıktı

Uludağ özel tuvaletler Haberi

Uludağ özel tuvaletler

Bursa'nın Uludağ bölgesinde Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü ortaklığında yapılan 5 yıldızlı tuvaletler tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sarılan bölgesindeki her birinin mali değeri 550 bin lirayı bulan hamamlı tuvaletleri dışarıdan görenler villa sanıyor. Tamamen ahşap ve taş kullanılarak yapılan tuvaletler doğalgaz ile ısınıyor. 

Uludağ'daki 50 yıllık tuvalet krizi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ortadan kaldırılıyor. 2'si hamamlı olmak üzere Sarıalan, Kirazlıyayla ve 2'inci oteller bölgesinde bulunan 6 tuvaletin içerisinde duşakabinler, soyunma dolapları, engelli vatandaşlar için özel tuvaletler bulunuyor. 

2,5 milyon liralık maliyetle Sarılan kamp alanında 2 adet hamamlı lüks, piknik alanında 2 adet, Kirazlıyayla'da 1 adet, 2'inci oteller bölgesinde de 1 adet tuvalet yapımına başlandı. 5 yıldızlı tuvaletler içerisinde...