30 / 04 / 2024

Uludağ sömestr tatili

Uludağ sömestr tatili

Haftasonları günübirlikçilerin de yoğun ilgisiyle dolup taşan, yüzde 95' e varan doluluk oranlarına sahip olan beyaz cennetteki otellerin sömestr tatili rezervasyonları ise şimdiden kapandı.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

Bu yazın trendi karavan tatili! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerini İngiliz firmaya sattı!

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerinin satışını gerçekleştirdi. Lİmak, paylarının tamamının devri için sözleşmeyi dün imzaladı.

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

Uludağ sömestr tatili Haberi

Uludağ sömestr tatili

Geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirilen Uludağ, bu yıl oteller bölgesinde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla tatilcilerin ilgi odağı oldu. Oteller yüzde 95'e varan doluluk oranına ulaştı. 


Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı. Haftasonları günübirlikçilerin de yoğun ilgisiyle dolup taşan, yüzde 95'e varan doluluk oranlarına sahip olan "beyaz cennetteki otellerin sömestr tatili rezervasyonlan ise şimdiden kapandı. 


TÜRKİYE'NİN KAYAK MARKASI 

Kamu misafirhaneleri hariç, birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500'e yakın yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, okulların sömestr tatili olan 24 Ocak-8 Şubat'ta...