07 / 05 / 2024

uludağ turizm 2015 sezonu ne zaman açılacak

uludağ turizm 2015 sezonu ne zaman açılacak

Türkiye’nin önemli turizm mekanlarından Uludağ’da yeni sezon 15 Aralık’ta açılıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kala oteller son hazırlıklarını yaparken, günübirlikçiler ise karın keyfini çıkarıyor...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Uludağ'da 11 turizm tesisinin yapımına 2016’da başlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden 'Beyaz cennet' Uludağ'da hem yaz, hem de kış turizminin canlanması amacıyla 11 yeni turizm tesisinin projesini hazırladı. Tesislerin yapımına 2016’da başlanacak.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

Element Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015 'te 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu 'nda, Ufuk Uğur Gültekin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vogg Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vogg Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile Şişli'de 20 Şubat 2015'te, Yavuz Sağıroğlu ve Olcay Sırma Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Tuzla'da, Ali Erdoğdu, Selvet Türk ortaklığında kuruldu.

SBE Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

SBE Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beşiktaş 'ta, Şebnem Ercantürk Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

uludağ turizm 2015 sezonu ne zaman açılacak Haberi

uludağ turizm 2015 sezonu ne zaman açılacak

Türkiye’nin önemli turizm mekanlarından Uludağ’da yeni sezon 15 Aralık’ta açılıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kala oteller son hazırlıklarını yaparken, günübirlikçiler ise karın keyfini çıkarıyor.

Uludağ’da yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. 15 Aralık’ta başlayacak yeni sezon öncesi oteller son tadilatları yapıyor. 40 civarında tesisin bulunduğu zirvede sezonun açık olmamasından dolayı büyük bir sessizlik hakim. Kayak pistlerinin boş olduğu görülürken, karın yağmasıyla birlikte zirveye çıkan günübirlikçiler keyifli anlar yaşıyor. Bursa’da Uludağ’a yürüyerek çıkan 4 kişilik gruptan Mehmet Öztürk, zirvenin keyfini çıkarttıklarını söyledi.

Turistlere motor ve kayak takımı hizmeti veren Ercan Erdoğan ise, "Sezon ayın 15’inde açılıyor. Şuan kar yağması çok önemli değil. Eriyip gidebiliyor. Geçen sene 1 Kasım’da yağdı ama tutmadı. Sezona yakın yağması daha önemli. Biz bu sene teleferiğin oteller bölgesine...