08 / 05 / 2024

Uludağ villa sanılan yapılar

Uludağ villa sanılan yapılar

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

İstanbul'da 30 milyon TL'ye satılan villaların inşaatındaki hatalar şok etti!

İstanbul'da bir villa kentteki inşaatta yapılan eksiklikler görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, görselleri paylaştı ve "Değişen bir şey yok" dedi. İşte gelen yorumlar...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin ödemelerde 24 ay vade fırsatı!

Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Villa Pino Kurtköy projesinde yüzde 39 peşin 24 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Villa Flora'da 120 ay vade fırsatı! Teslimler Temmuz 2024'te!

Villa Flora projesinde satış süreci devam ediyor. Tuzla'da hayata geçirilen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

İzmir depreminde yıkılan binalara yönelik 29 sanık yargılanıyor!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan apartmanlara yönelik devam eden davada 29 sanık yargılanıyor. 

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Uludağ villa sanılan yapılar Haberi

Uludağ villa sanılan yapılar

Bursa'nın Uludağ bölgesinde Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü ortaklığında yapılan 5 yıldızlı tuvaletler tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sarılan bölgesindeki her birinin mali değeri 550 bin lirayı bulan hamamlı tuvaletleri dışarıdan görenler villa sanıyor. Tamamen ahşap ve taş kullanılarak yapılan tuvaletler doğalgaz ile ısınıyor. 

Uludağ'daki 50 yıllık tuvalet krizi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ortadan kaldırılıyor. 2'si hamamlı olmak üzere Sarıalan, Kirazlıyayla ve 2'inci oteller bölgesinde bulunan 6 tuvaletin içerisinde duşakabinler, soyunma dolapları, engelli vatandaşlar için özel tuvaletler bulunuyor. 

2,5 milyon liralık maliyetle Sarılan kamp alanında 2 adet hamamlı lüks, piknik alanında 2 adet, Kirazlıyayla'da 1 adet, 2'inci oteller bölgesinde de 1 adet tuvalet yapımına başlandı. 5 yıldızlı tuvaletler içerisinde...