05 / 05 / 2024

Ulugöl Otomotiv Ofisi yenilik

Ulugöl Otomotiv Ofisi yenilik

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

Konut sektöründe yap-sat dönemi başlayacak!

Türk vatandaşı olmak için gereken gayrimenkul satın alım miktarının 250 bin dolara düşmesinin ardından yabancıya satışta vatandaşlık ofisi de kuran Özyurtlar Holding’in patronu Tamer Özyurt “2019 yılı sektörümüzün toparlanma yılı olacaktır” dedi.

Ulugöl tabiat parkına mescit yapılacak!

Ordu Orman Müdürlüğü tarafından ildeki turizm cenneti Ulugöl’e mescit ve şadırvan yapılması için ihale düzenlendi. İkizce’deki Laleli Camii model örnek alındı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Ulugöl'e 90 yataklı otel projesi!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert,''  Ulugöl Tabiat Parkımıza giden yol üzerinde ki yaklaşık 10 dönümlük belediyemize ait araziye uygulanmak üzere 90 yataklı bir otel projesi üzerinde çalışmalara başladık'' dedi. 

DGR Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGR Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasime Değer tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Geçimli Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçimli Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edip Solmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

Sancak Yatçılık Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sancak Yatçılık Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Melike Kandemir ve Hilmi Genç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ulugöl Otomotiv Ofisi yenilik Haberi

Ulugöl Otomotiv Ofisi yenilik

Hem kütle hem de iç mekan kurgusuyla standart ofis tipolojisinin dışına çıkan yapı, açık terasları ve yeşil dokuyu çalışma alanlarına entegre ederek ofis mekanlarına yeni bir yorum getiriyor.


Anadolu yakasının en önemli yaşam ve finans merkezlerinden biri haline gelen Ataşehir’de konumlanan Tago Architects tasarımı Ulugöl Otomotiv Ofis Binası, fonksiyonel, özgün ve nitelikli mimari tasarımı, dinamik kütle kurgusu ve akıllarda yer tutacak cephe kimliğiyle bölgenin hızlı kentsel gelişim sürecinde belirleyici bir rol oynuyor.


Etrafındaki pek çok ikonlaşmış proje arasından doluluk-boşluk oranları, farklı malzemeleri birbirine etkileyici bir şekilde entegre eden cephe kurgusu ve kendine has mimari kimliğiyle sıyrılan Ulugöl Otomotiv Ofis Binası’nın ana tasarım kararları verilirken, kentteki fiziksel çevre verileri çok iyi bir şekilde analiz edilerek, sürdürülebilir, rasyonel ve düzenli bir strüktür vizyonuyla...