17 / 05 / 2024

ulukent katlı kavşağı

ulukent katlı kavşağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart’ta kurdelesini kestiği Ulukent Katlı Kavşağı’ndan sonra, 48 milyon liraya mal ettiği Evka 5 Katlı Kavşağı için de 4 Mayıs Cumartesi günü tören yapacak

İzmir Evka 5 Katlı Kavşağı bugün törenle açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart’ta kurdelesini kestiği Ulukent Katlı Kavşağı’ndan sonra, 48 milyon liraya mal ettiği Evka 5 Katlı Kavşağı Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla, resmi törenden çok önce trafiğe açıldı...

Ulukent katlı kavşağının tamamlanan bölümleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Caddesi’nde kesintisiz ulaşım için inşa ettiği 13 milyon liralık Ulukent katlı kavşağının tamamlanan bölümlerini, tıpkı Hatay metrosu gibi “sessiz sedasız” hizmete açtı

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kayseri Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşaklarının temeli atılıyor!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fuzuli katlı kavşak projesinin ardından Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşak projelerinin de temelini atacak.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Düden Katlı Kavşağı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

Hatay Adliye Arsuz Katlı Kavşağı 4 Haziran'da açılıyor!

Hatay’ın çehresini değiştiren dev vizyon projesi olarak dikkat çeken “Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı” açılış için gün sayıyor.

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor

Düden Katlı Kavşak projesi için ilk kazma vuruldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde başladı.

ulukent katlı kavşağı Haberi

ulukent katlı kavşağı

Peş peşe hizmete açtığı yaya geçitleri, Büyük Çiğli-Harmandalı Karayolu alt geçitleri ve Ulukent Köprülü kavşağı ile kentin Çanakkale yönünde “kesintisiz ulaşım” için çok önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Caddesi’nde yine bu amaç için projelendirdiği Evka 5 Katlı Kavşağı’nı tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Fransa’ya gerçekleştirdiği EXPO seyahati nedeniyle, dev kavşağın resmi açılış töreni 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 11.00’e bırakıldı. Ancak kavşak, Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla törenden önce kullanıma açıldı.


Evka 5 Katlı Kavşağı için 26 milyon liranın üzerinde kamulaştırma bedeli ödeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapım, asfaltlama, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları ile birlikte toplam maliyeti 48 milyon TL’yi buldu.


Artık beklemeyecekler

Anadolu Caddesi üzerindeki bu yeni kavşak sayesinde Evka 5’ten gelen araçlar Ata Sanayi Sitesi ve Organize...