06 / 05 / 2024

Ulukışla kavşak

Ulukışla kavşak

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı ilçelerinde yaşanan yol sorunlarını meclis gündemine taşıdı. 5 ayrı soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Aksaray - Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

Aksaray- Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Yonca Kavşak Projesi inşaatı trafik güzergahını değiştirdi!

Yonca Kavşak inşaatı nedeniyle kapatılan yollarla ve kullanılabilecek alternatif güzergahlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap 531 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ'nin Niğde Ulukışla 2. Etap'ta hayata geçireceği 531 adet konut için inşaat ve altyapı işi ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlıyor.Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı ile ilgili müjdeyi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan verdi.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Ulukışla kavşak Haberi

Ulukışla kavşak



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı ilçelerinde yaşanan yol sorunlarını meclis gündemine taşıdı. 5 ayrı soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi. Gürer'in hazırladığı sorular şu şekilde;


1. Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki bazı köylerin yol sorununa ilişkin

Niğde ili Çiftlik ilçesi Divarlı-Ovalıbağ, Kitreli, Mahmutlu, Şeyhler, Kula, Asmasız, Sultanpınar ulaşım yolları bakımsız ve ulaşımın sorunlu olduğu durumdadırlar. Yolların düzenlenmesi genişletilmesi yolların bakımı için çalışma yapılması düşünülmekte midir?


2. Niğde'nin Yeşilgölcük Kasabasına çevre yolu yapılmasına yönelik çalışmalara ilişkin

Niğde Yeşilgölcük Kasabasına çevre yolu ve kaldırım yapılması hususunda Karayolları Genel Müdürlüğü'nce başlatılan bir çalışma var mıdır?


3. Ulukışla'dan geçen E-90 Karayoluna kavşak yapılmasına ilişkin

Ulukışla ilçe sınırlarından geçen E-90 karayolunda, ilçede yapılan hükümet binası tamamlanmadan önce yola kavşak yapılması...