30 / 07 / 2024

Ulupınar yolu son durum

Ulupınar yolu son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. KiPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki çalışmaları yerinde inceledi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum ne?

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Projede imalat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi!

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi!

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Diyarbakır Kayapınar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde toplam 566 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu'nda son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuzey Çevre Yolu’nda yol yapım ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları son sürat sürüyor.

Zonguldak Devrek'e Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Zonguldak'ın Devrek bölgesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada Devrek’teki öğrenci sayısının artacağını söyledi.

Ulupınar yolu son durum Haberi

Ulupınar yolu son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ilçelerde yıllardır hizmet görmeyen bölgelere hizmet yağdırıyor. Ekipler, hem doğuda hem de batıda yıllar içinde deforme olan artık kullanılamaz hale gelen yolları modernize ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Yerli ve yabancı turistlerin yaz-kış uğrak yeri olan Ulupınar Mahallesi’nin 4 kilometrelik yolu kullanışlı bir yol haline getiriliyor. Üzerinde oldukça dik yokuşların ve virajların bulunması nedeniyle ekipler, sağlam ve standartlara uygun bir yol yapmak için titiz bir çalışma yürütüyor.  Sıcak asfalt hizmeti bölge halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz ve Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya sıcak asfalt çalışmalarını...