14 / 05 / 2024

ulus konakları sitesi

ulus konakları sitesi

Beşiktaş’ta 2 hafta önce 6 güvenlik görevlisinin çalıştığı Ulus Konakları adlı lüks siteye giren hırsızlar, yarım saat içinde iki evi soyarak kayıplara karıştı

Şehrizar Konakları Sitesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks ev!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, 1326 ada 60 parselde yer alan dubleks konutu 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Hande Erçel Ulus'a taşındı!

9 aydır aşk yaşayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç arasında ilk kavga çıktı. Dalkılıç'ın Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinde kalan Erçel, aylık kirası 6 bin lira olan Ulus'ta bir eve taşındı.

Naciye Sultan Sitesi'nde aidatlar geri ödenecek!

İstanbul Ulus'ta her bir dairesi milyonlarca lira olan Boğaz'a nazır Naciye Sultan Sitesi için 2009 yılındaki aidatlarla ilgili görülen dava sonuçlandı. 

Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı!

İstanbul Ulus'taki milyon dolarlık Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı. 2009'daki aidatların nerelerde harcandığı belgelenemediği için dava açıldı.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Onurcan ve Suphiye Onurcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Nayla Konakları Sitesi'sinde kuruldu.

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çiftçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Okul Sokak Gül Konakları Sitesi'nde kuruldu.

1999 yılında Boğaziçi Sitesi'nde 1.300.000 dolara satılık daire!

1999 yılında Ulus Boğaziçi Sitesi'nde bulunan Boğaz manzaralı 200 metrekarelik bahçe katı ultra lüks bir daire 1 milyon 300 bin dolara (613 milyar lira) satılacakmış.

Sapanca Konakları Sitesi'nde icradan 7 adet satılık gayrimenkul! 23 milyon 400 bin TL!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Sapanca Konakları Sitesi'nde yer alan 7 adet gayrimenkul Sapanca İcra Dairesi tarafından 13 Kasım 2014 günü saat 14:15 ile 14:20 arasında ihale ediliyor.

Topaz Yapı, Gazeteciler Sitesi'ni dönüştürmek istiyor!

Topaz Yapı, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi ile pazarlıklara başladı. Teknik Yapı, Emekli Subay Evleri'ne; Ağaoğlu da Zümrüt ve Noterler Sitesi'ne teklif verdi.

Beykoz Konakları Sitesi'nde icradan 2 milyon 750 bin TL'ye satılık villa!

Beykoz Paşabahçe Polonezköy Yolu'ndaki Beykoz Konakları Sitesi'nde yer alan villa Beykoz İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Villanın toplam değeri 2 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Gül İnşaat Kavaklı Konakları adres bilgileri!

Gül İnşaat Kavaklı Konakları adres bilgileri Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No:4 Mermerciler Sanayi Sitesi Girişi Yakuplu/Beylikdüzü - İstanbul olarak belirlendi. Projede satışlar 326 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor

ulus konakları sitesi Haberi

ulus konakları sitesi

Güvenlik görevlilerinin bulunduğu sitenin tapısından siyah camlı üks bir araçla giren hırsızlar, önce Murat Müdürdaroğlu’nun evine yöneldi. Kapıyı açan hırsızlar evdeki yaklaşık 100 bin TL’lik ziynet eşyasını aldı. Daha sonra, aynı binadaki başka bir daireye girerek evdeki kasayı açtılar. Yarım saat içinde iki evi soyup geldikleri araçla sitenin ana kapısından çıktılar.


Evi soyulan Murat Mühürdaroğlu, güvenlik önlemleri yüksek derecede olan bir sitede böyle bir olayın gerçekleşmesi nedeniyle site yönetimini suçladı. Ulus Konakları Site Yönetimi Müdürü Ali  Ayger ise birçok sitede benzer hırsızlıklar gerçekleştiğini ve bunun site yönetimi ya da güvenlikçilerden kaynaklı bir hata olmadığını söyledi. Ayger, “Evlerde hizmetçi kadınlar çalışıyor. Kimsenin günahını almayalım ama hırsızların bu kadar kısa sürede iki evi soyması akıllara içeriden bilgi verildiği şüphesini getiriyor”...