15 / 05 / 2024

ulus mahallesi meydan

ulus mahallesi meydan

Bursa Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Tarihi Ulus Meydanı'nda proje belirsizliği!

Ankara Ulus’ta, trafiği yer altına alarak meydanın yayalaştırılmasını sağlayacak proje askıda… Projenin, finansman sorunları ve idari-bürokratik nedenlerle bir süre için beklemeye alındığı konuşuluyor....

ulus mahallesi meydan Haberi

ulus mahallesi meydan


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin ihtiyacı olan noktalarda yapılan çalışmaları anlatarak, “Ulus Mahallesi merkezinde yaklaşık 4500 metrekare alanın açılması için gerekli yıkımları tamamlıyoruz. Bursa’yı seviyoruz, bu sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Bursa’yı yıkarak güzelleştiriyoruz” dedi.


“Ulus’un merkezi nefes alacak” 

Başkan Altepe, vatandaşların çok yoğun olduğu Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki mahallelere nefes aldırmaya yönelik çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek, “Hizmete en çok ihtiyaç duyulan mahallelerden olan Yıldırım İlçesi’nin Ulus Mahallesi’ne güzel bir meydan kazandırıyoruz. Bugün burada kamulaştırılan binaların 7.’sinin yıkımını tamamlıyoruz....