15 / 05 / 2024

ulus mahallesine yeni meydan mı inşa edilecek

ulus mahallesine yeni meydan mı inşa edilecek

Bursa Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı...

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı Ulus'a taşındı!

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından birlikte oturdukları evden ayrılan 29 yaşındaki Şeyma Subaşı Ulus'ta beğendiği eve taşındı. Subaşı, yeni evini de takipçileriyle paylaştı.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Alanya'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi inşa etti.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Metal Yapı Ulus Residence projesi yeni yılda satışta!

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan Ulus Residence projesinde rezidans ve otel yer alacak. Projenin yeni yılda satışa çıkması planlanıyor.

ulus mahallesine yeni meydan mı inşa edilecek Haberi

ulus mahallesine yeni meydan mı inşa edilecek


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin ihtiyacı olan noktalarda yapılan çalışmaları anlatarak, “Ulus Mahallesi merkezinde yaklaşık 4500 metrekare alanın açılması için gerekli yıkımları tamamlıyoruz. Bursa’yı seviyoruz, bu sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Bursa’yı yıkarak güzelleştiriyoruz” dedi.


“Ulus’un merkezi nefes alacak” 

Başkan Altepe, vatandaşların çok yoğun olduğu Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki mahallelere nefes aldırmaya yönelik çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek, “Hizmete en çok ihtiyaç duyulan mahallelerden olan Yıldırım İlçesi’nin Ulus Mahallesi’ne güzel bir meydan kazandırıyoruz. Bugün burada kamulaştırılan binaların 7.’sinin yıkımını tamamlıyoruz....