16 / 05 / 2024

ulus yüksekokul yapımı

ulus yüksekokul yapımı

Bartın'ın Ulus ilçesinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bartın Üniversitesi'ne bağlı 3 bin metrekare kapalı alana sahip 3 katlı meslek yüksekokulu binası yapıldı.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Nusaybin'de yüksekokul için arazi tahsisi!

Mardin Nusaybin Belediyesi, ilçeye Meslek Yüksekokul yapılması için Üniversite yönetiminin istediği Gırnavaz Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Amasya İpekköy'de yapılacak yurt 2018'de tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Gölcük'e yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi'nde yürüyüş yolu yapım işi ihalesi, Büyükşehir İhale Salonu'nda gerçekleştirildi.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

Sultangazi'ye 2 yeni yüksekokul yapılacak!

Son yıllardaki çalışmalarıyla adından söz ettiren Sultangazi Belediyesi, eğitimle ilgili çalışmalarına da hız verdi. 27 okul daha inşa ederek lise sayısını artıran belediye, iki yüksekokul projesiyle de akademik hayatı ilçeye taşıyor.

Bursa Yıldırım'da 31 kaçak yapı yıkıldı!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Yıldırım'da kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 80 kaçak yapıyı yıkarken, 2015 yılının ilk 7 ayında da 31 kaçak yapı yıkıldı.

ulus yüksekokul yapımı Haberi

ulus yüksekokul yapımı

Bartın Üniversitesi'nin 2008'de kurulmasının ardından ilçede 2011 yılında meslek yüksekokulu açıldı. Eğitim-öğretime 40 öğrenciyle başlayan ve bugün 300 öğrenciye ulaşan yüksekokulun faaliyetini ilçe özel idaresi binasında elverişsiz ortamda sürdürmesi üzerine ilçede meslek yüksekokulu binası yapılması için çalışma başlatıldı.


Ulus'a Hizmet Vakfı'nın öncülüğündeki girişimlerle ilçe merkezinde il özel idaresi şantiyesi olarak kullanılan 5 bin 350 metrekarelik bir alanın vakfa tahsis edilmesinin ardından bina yapımı için kampanya başlatıldı.


Binanın hayırsever katkısıyla inşa edilebilmesi amacıyla başlatılan kampanyayla geçen yıl temeli atılan meslek yüksekokulu binası tamamlanma aşamasına geldi.


Kasım ayında rektörlüğe teslim edilecek


Vakfın Başkanı Ziya Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırseverlerin katkısıyla bugüne kadar bin 500'ün üzerinde üniversite öğrencisine burs sağlayan bir vakıf olduklarını söyledi.


Bartın Üniversitesi'nin kurulmasıyla ilçeye bir yüksekokul veya fakülte açılması sevdasında olduklarını, vakıf,...