01 / 05 / 2024

Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin Gümüş Sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3–4 Nisan'da!

Çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını ve çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenleyecek.

Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na bildiri göndermek için son gün 1 Kasım!

Çatı sektörünün gelişmesi ve büyümesi için faaliyet gösteren ve sektörün tek uzman başvuru mercii olan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nu düzenlemeye hazırlanıyor...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu Haberi

Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren pek çok ilke imza atan 3M Türkiye, 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na sponsor oldu. Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen sempozyum, 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’ndeki oditoryumda gerçekleştirildi.

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin gümüş sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nda çatı ve cephe sistemlerinin, tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme süreçlerinde yer alan konsept, malzeme ve teknoloji alanlarında yapılan bilimsel ve teknik araştırma, geliştirme ve uygulama çalışmaları ile sonuçları paylaşıldı. 3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi, sempozyumdaki standında çatı ve cephe sistemleri çözümlerini tanıttı. 3M’in stantta sergilenen yalıtım ve sızdırmazlık çözümleri sunan 8067 Detay Birleşim Bandı ve...