20 / 07 / 2024

uluslararası deprem toplantısı ne zaman yapılacak

uluslararası deprem toplantısı ne zaman yapılacak

İTÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Türkiye'nin değişmez ve her zaman önemini koruyan gerçeği deprem, 4 kıtanın bilim insanlarının biraraya geleceği kapsamlı bir çalıştayda masaya yatırılacak....

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

MAG5 Dubai South toplantısı 4 Mayıs'ta!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı tarafından MAG5 Dubai South konut projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşecek. Toplantı 4 Mayıs 2017, Perşembe günü düzenlenecek.

Mehmet Özhaseki'den Marmara için deprem uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Gençlerle tecrübe paylaşımı'' adlı konferansa katıldı. Toplantıda konuşan Özhaseki, Türkiye'deki yapılanma sorunundan bahsetti ve deprem uyarısında bulundu.

uluslararası deprem toplantısı ne zaman yapılacak Haberi

uluslararası deprem toplantısı ne zaman yapılacak

Dört kıtanın bilim insanlarının biraraya geleceği kapsamlı çalıştayda, depremin "sismik yalıtım sistemleri" konusu irdelenecek


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından Uluslararası Deprem Çalıştayı düzenlenecek. 


İTÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Türkiye'nin değişmez ve her zaman önemini koruyan gerçeği deprem, 4 kıtanın bilim insanlarının biraraya geleceği kapsamlı bir çalıştayda masaya yatırılacak. 


Türkiye'nin yanı sıra, ABD, Japonya, Yeni Zelanda ve Avrupa'dan akademisyenlerin katılacağı ve depremin "sismik yalıtım sistemleri" konusu üzerinden irdeleneceği çalıştay, 11 Aralık'ta İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek....