16 / 05 / 2024

Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu projesi

Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu projesi

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Yeşil Ekonomi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu başladı. Sempozyum, Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenleniyor.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cem Doyuran tarafından kuruldu.

Enerji Ajans Başkanı'ndan korkutan benzin açıklaması: "Yetmeyebilir..."

Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, yaşanmakta olan enerji krizinin küresel ekonominin 1970'lerde yaşadığı petrol şokundan "çok daha büyük" olduğunu söyledi.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu projesi Haberi

Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu projesi

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Yeşil Ekonomi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu başladı.


Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzlenen sempozyumun açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, son 10 yılda yenilenebilir temiz enerji kaynakları olan jeotermal, rüzgar ve güneş enerjisinde Türkiye'nin atılımlar yaptığını söyledi.


Türkiye'nin 10 yıl önce rüzgar enerjisi üretebilin bir tane 18 megawattlik santralinin bulunduğunu, yapılan yatırımlarla üretimin 2 bin 500 megawattı geçerek 3 bin megawattlara yaklaştığını anlatan Çimen, "Türkiye'nin bu alandaki potansiyelini daha iyi değerlendirilebilmesi için ilerleyen günlerde daha iyi adımlar atılacak. Enerji verimliliğinde Türkiye'nin her yıl yaklaşık 15 milyar lirayı israf ediliyor. Bu akla ve medeniyetimize yakışmıyor. Biraz dikkat ettiğimizde sanayide, evimizde, arabamızda yaşam kalitesinden ödün vermeden...