19 / 05 / 2024

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri iconova

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri iconova

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ödülünü aldı...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye'ye geliyor!

Dünyadaki önde gelen gayrimenkul danışmanlık kuruluşlarından olan Savills, Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşmasına imza attı. Uluslararası Gayrimenkul Devi Savills Türkiye'ye geliyor.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri iconova Haberi

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri iconova

Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliği, ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorisinde de Türkiye birinciliğini aldı.

Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce projenin katıldığı ve alanında en iyi projelerin ödüllendirildiği International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri), sektörün en önemli yarışması konumunda. Günümüz ve geleceğin en iyi yapılarının projelerini seçildiği yarışmada, Gaziantep’te yapımı süren ICONOVA Projesi adeta gövde gösterisi yaptı.


AVRUPA’DA 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI


Avrupa’nın en önemli projelerinin katıldığı yarışmada ICONOVA, ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ve ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorilerinde biri Avrupa, ikisi Türkiye birinciliği olmak üzere toplam 3 birincilik ödülünün sahibi oldu. ICONOVA Projesi, dünya...