03 / 05 / 2024

Uluslararası Müteahitlik Paneli

Uluslararası Müteahitlik Paneli

Türkiye’nin yanı sıra, 80 farklı ülkenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren 6. Boğaziçi Zirvesi, bu yıl 9-11 Aralık tarihleri arasında “Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah” temasıyla düzenleniyor.

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Türk müteahhitler dünya ikinciliğini geri aldı! İki Türk firması ilk 50'de!

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde 1 yıllık aranın ardından 42 firmayla yeniden ikinci sıraya yükseldi.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Uluslararası Müteahitlik Paneli Haberi

Uluslararası Müteahitlik Paneli

Türkiye’nin yanı sıra, 80 farklı ülkenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren 6. Boğaziçi Zirvesi, bu yıl 9-11 Aralık tarihleri arasında “Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah” temasıyla düzenleniyor.


Zirve kapsamında düzenlenen “Uluslararası Müteahitlik Paneli”nde TUSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası moderatörlüğünde, EMAAR CEO’su Ozan Balaban, STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş, Al Rawda Başkanı Dr. Mashoor Ali Al Madodi, Uluslararası Müteahitler Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Emre Aykar ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Üyesi Burak Kutluğ ve Uluslararası Tahkim Hukukçusu, Kabine Hukuk Ortağı Ural Aküzüm’ün katılımıyla, küresel ve sürdürülebilir büyüme adına, alt yapı yatırımlarının rolü ve finansmanı tartışılacak.


 “Uluslararası Müteahitlik Paneli” 9 Aralık 2015, Çarşamba, 15:10 – 16:20 saatleri arasında...