06 / 05 / 2024

Uluslararası Renk Akımları ColourFutures Araştırması

Uluslararası Renk Akımları ColourFutures Araştırması

AkzoNobel Marshall, dünya çapında yürüttüğü ve her yıl geleneksel olarak açıkladığı Uluslararası Renk Akımları ColourFutures Araştırması kapsamında yılın renk trendlerini belirledi.

MASİS Başkanı İlci: Madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılar taşıyoruz!

Maden Sanayii İşverenleri Sendikası (MASİS) Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci, "Toplumdaki olumsuz algı ile ulusal ve uluslararası yatırımları askıya alma noktasına getiren yasal düzenlemeler yüzünden madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılarımız var" dedi.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

Merkez Bankası koronavirüsün etkisini yakın izlemeye aldı!

TCMB Başkanı Murat Uysal, koronavirüs salgınının ticaret ve sermaye akımları üzerinde negatif etkilerinin olacağını belirterek, gelişmeleri yakından izlediklerini ifade etti.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Uluslararası Renk Akımları ColourFutures Araştırması Haberi

Uluslararası Renk Akımları ColourFutures Araştırması

2013’ün beş ana renk trendinden biri olan “Görsel Teselli”, rengarenk bir cümbüşü beraberinde getiren bahar mevsiminin gelişini kutluyor. Sanat ve doğadan ilhamını alan bu renk paleti, tazelenmeyi teşvik eden çok rahatlatıcı, yumuşak ve kadınsı seçenekler sunuyor. Marshall, son derece keyifli, mucizevi, moral verici, yenileyici ve ruhu uyarıcı bahar renkleriyle herkesi, yenilenmeye davet ediyor.   


İlhamını sanat ve doğadan alan bir renk paleti


AkzoNobel Marshall’ın “Görsel Teselli” adlı renk trendi, “sanat ve doğa, insan olarak içimizdeki en iyiyi ortaya çıkarır” felsefesine sahip. Tıpkı sanat gibi, ruha değiyor, yürekleri ısıtıyor. Sanatın yaşattığı aynı avuntu ve rahatlığı sunan doğal güzellikleri de barındırıyor. Yaşama, geleceğe ve insanlığa olan inancı tazelemeye, tazelenmeye yardımcı oluyor. 


Narin pembeler, esmer menekşeler ve ten tonundaki nötr renkler


AkzoNobel Marshall “Görsel Teselli” trendinin...