27 / 04 / 2024

Uluslararası Tasarruf Sempozyumu ne zaman

Uluslararası Tasarruf Sempozyumu ne zaman

Birevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile tasarruf kavramının önemini ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı hedefliyor

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Ayasofya'nın mimarisi uluslararası sempozyumda masaya yatırılacak!

Mimarlık tarihinin başyapıtlarından Ayasofya, sanat, kültür ve yapı teknolojisi bağlamında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nin düzenlediği "Uluslararası Ayasofya Sempozyumu"nda konuşulacak...

Birevim'den Uluslararası Tasarruf Sempozyumu!

Birevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile tasarruf kavramının önemini ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı hedefliyor

1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Afyonkarahisar'da "1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu" düzenlendi.

Deprem uzmanları İstanbul'da bir araya geldi!

Marmara Depremi'nin 20. yılında uluslararası deprem sempozyumu başladı. Uzman yerli ve yabancı birçok önemli ismi bir araya getiren sempozyumda, beklenen İstanbul depreminin yanı sıra ve Marmara Denizi'nde son 20 yılda gerçekleştirilen araştırmaların bulguları da paylaşılacak...

 “Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu” başladı!

TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarına uluslararası boyutta devam ediyor. Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de başladı. 

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13-14 Şubat 2017'de “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenlenecek.

4. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu 26 Ekim'de!

Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nda bu yıl Türkiye’nin altına imza attığı uluslararası antlaşmalarda yer alan taahhütlerin şehirlerimizde nasıl uygulanacağı masaya yatırılacak.

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren Fikirtepe Platformu’nun elmas sponsorluğu ile 5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu’nu düzenliyor.

Çorum Sempozyumu başladı!

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” başladı.

Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari sempozyumu başladı!

Türk Tarih Kurumu ve İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ) ortaklığında düzenlenen "Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari" sempozyumu, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.

Uluslararası Tasarruf Sempozyumu ne zaman Haberi

Uluslararası Tasarruf Sempozyumu ne zaman

 Uluslararası Tasarruf Sempozyumu, 31 Ekim Perşembe günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Halkalı Kampüsü'nde yapılacak.

Birevim'în yaptığı açıklamaya göre, Birevim ve İZÜ iş birliğiyle üniversitenin Halkalı kampüsünde düzenlenecek Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda alternatif finans modelleri ele alınacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  her yıl 31 Ekim'de kutlanan Dünya Tasarruf Günü’nün anlam ve önemi giderek artarken, Tasarrufa Dayalı Finans modelinin Türkiye’deki lider firmalarından Birevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile tasarruf kavramının önemini ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı planlıyor.

Alternatif finans modelleri üzerine konuşulacak ve Türkiye’nin ilk İslami Finans Raporu'nun açıklanacağı etkinlikte, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi bir açılış konuşması gerçekleştirecek.

Programa Tariqullah Khan, Saiful Azhar Rosly, Hassanuddeen Abdulaziz, Zahid Parvez gibi dünyanın bu alandaki önemli akademisyenleri katılım gösterecek.

- Tasarrufa dönük eğilimin...