05 / 05 / 2024

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu tarihi

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu tarihi

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Türkiye dokuz ayda 9,3 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım aldı!

Türkiye'ye yapılan Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) bu yılın dokuz ayında 9.282 milyon ABD Dolarına ulaştı.

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye'ye geliyor!

Dünyadaki önde gelen gayrimenkul danışmanlık kuruluşlarından olan Savills, Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşmasına imza attı. Uluslararası Gayrimenkul Devi Savills Türkiye'ye geliyor.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu tarihi Haberi

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu tarihi

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, tünellerin projelendirilmesinden, yapımına ve kullanımına kadar tüm aşamalarında söz sahibi olan TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarını uluslararası boyutta sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de yapılacak.    

Uluslararası konukların da sunum yapacağı sempozyumda 2 gün boyunca Tünel yapımında kullanılan yeni teknikler, karşılaşılan zorluklar ve Dünya’daki yeni gelişmeler paylaşılacak. Uluslararası Tünelciler Birliği (ITA)’nın Genel Sekreteri Sn. Olivier Vion da sempozyumu takip edenler arasında olacak.

Ülkemizdeki milyar dolarlık tünel projelerinin yapımını sağlayan Türkiye’nin önde gelen müteahhit firma ve ekipman üreticileri, stant açarak ziyaretçilere yeni ürünlerini tanıtacak.