15 / 05 / 2024

Uluyol Etbalık Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi son durum

Uluyol Etbalık Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Erenler'e değer katacak Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nin 2105 yılı içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi'de hayata geçirilen Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı. 7,8 milyon TL'lik birinci etabı tamamlanan merkezin 2019 sonuna yetişmesi planlanıyor

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonuna kavuşuyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Bursa Orhangazi'ye dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi'de hayata geçireceği dev kültür merkezinin temelini attı.

Bursa Orhangazi'ye yeni kültür merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Orhangazi’ye yeni bir kültür merkezi kazandırıyor

Bursa Orhangazi'de 9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Karsak, Ortaköy,Mahmudiye,Üreğil, Muradiye ve Arapzade mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 2 bin 680 TL olarak belirlendi.

Uluyol Etbalık Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi son durum Haberi

Uluyol Etbalık Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nin 2105 yılı içerisinde tamamlanacağını açıkladı. Toçoğlu, projenin Erenler'e değer katacağını söyledi. 


Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Toçoğlu, "Erenler ulaşımında önemli bir yeri olacak yeni bir çalışmada daha projelendirme çalışmalarımız tamamlandı. Daha önce de ifade etmiştik; Etbalık ve SEDAŞ arasındaki 2,5 kilometrelik güzergahta gerekli yenileme çalışmalarını başlatıyoruz. Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi tamamlanan ve devam eden yeni dönem kentsel tasarım çalışmaları içerisinde de önemli bir yer edinecek. 2015 yılı içerisinde bu çalışmayı tamamlayıp hayata geçireceğiz. Erenler ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. 


Akşam Haberleri...