14 / 05 / 2024

Uluyol

Uluyol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

Uluyol Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluyol Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç kuruldu!

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk tarafından kuruldu.

Pashador Cadde AVM açıldı!

Mutlu İnşaat tarafından Bayrampaşa'da hayata geçirilen Pashador Cadde açıldı. Önemli markaların buluşma noktası olan Cadde AVM, Bayrampaşa'nın merkezinde Uluyol Bereç Metro Durağı'nda yer alıyor.

Pashador Cadde projesinde yaşam başladı!

Her ihtiyaca cevap veren markalarla Pashador Cadde Bayrampaşa’nın tam merkezinde; Uluyol Bereç Metro durağında açıldı… Proje ihtiyacınıza göre 1+1’den 4+1’e kadar alternatif daire seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Dumlular Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumlular Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Dumlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Uluyol Caddesi, İşkent Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksel Kul ve Kubilay Kara ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Uluyol Caddesi'nde kuruldu.

Sakarya Erenler'e duble yol ve tapu müjdesi!

İlçe danışma meclisinde partililere müjde veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, konuşmasında “Önümüzdeki yıl Sakarya Caddesi ile Modern Sanayii Sitesini birbirine bağlayan Uluyol Caddesi duble yol tamamlanacak." dedi.

Sakarya Erenler'de 2015'te 358 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Sakarya Erenler Belediyesi, devam eden yatırımlarla ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, özellikle Uluyol bölgesi ve Küçüktepe mevkiindeki yatırımların arttığına dikkat çekildi.

Eurofam Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofam Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Uluyol Caddesi, Tower İş Merkezi'nde kuruldu.

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi bu yıl tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Erenler'e değer katacak Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nin 2105 yılı içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Erenler'de caddelere kentsel tasarım uygulanıyor!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasında yol çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

Uluyol Haberi

Uluyol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Başkan Toçoğlu, “Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyoruz. 2,5 kilometrelik alanda yapacağımız çalışmayla ulaşım standartlarını daha da arttırmış olacağız. Erenler ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Erenler’in trafik akışını daha da rahatlatan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddelerini hizmete almış, yaya ve bisiklet yolları ile çevre düzenlemelerinin ardından arteri modern bir görünüme kavuşturmuştuk. İnşallah kısa süre içerisinde ilçemizin ulaşım standartlarını yükseltecek yeni bir projede daha çalışmalarımıza başlıyoruz” diye konuştu.


Kapsamlı Çalışma Yapılacak

Erenler Uluyol-Etbalık ve...