07 / 05 / 2024

Ülvi Abdullayev

Ülvi Abdullayev

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cömert Kahraman, Rafig Abdullayev, Kamran Abdullayev, Ülvi Abdullayev tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Şindi İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şindi İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Ülvi Çerkez ve Turgut Novruzlu ortaklığında kuruldu.

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rasul Abdullayev ve Süleyman Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vugar    Abdullayev tarafından kuruldu. 

Ulvi Oto İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulvi Oto İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ömer Ülvi Saygın tarafından kuruldu.

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Vatansever, Cevriye Vatansever ve Ilkın Abdullayev 200 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu. 

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

TANAP için dış finansman müzakeresi yürütülüyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövnak Abdullayev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için uzun vadeli ve ucuz dış finansman sağlamak için müzakere yürüttüklerini söyledi.

SOCAR 18 milyar dolarlık yatırımla en önemli yatırımcılardan!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azerbaycan devlet enerji şirketi SOCAR'ın Başkanı Rövnak Abdullayev ile SOCAR Türkiye ve Petkim Yönetim Kurulu Başkanı Vagıf Aliyev'i kabul etti.

SOCAR'ın gözü Petrol Ofisi'nde!

SOCAR CEO'su Yavuz: Petrol Ofisi satış sürecini takip etmemiz yönünde Başkan Abdullayev'in talimatı var ama bu satın alma anlamı içermiyor.

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR Başkanı Rövneg Abdullayev, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)'ın yüzde 25 daha ucuz maliyetle inşaatının tamamlanacağını söyledi. İşte açıklaması...

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Tuğrul Veli ve Amır Abdullayev ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Ceyhan Sokak'ta kuruldu.

Ülvi Abdullayev Haberi

Ülvi Abdullayev

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cömert Kahraman, Rafig Abdullayev, Kamran Abdullayev, Ülvi Abdullayev tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri -İnşaat Malzemeleri, (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve...