19 / 05 / 2024

Ulvi Kırlağaç kimdir

Ulvi Kırlağaç kimdir

Bursa Karacabeyli işadamı Ulvi Kırlağaç’ın annesi adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu, törenle açıldı. Karacabey Gazi Mahallesi Fatih Camii karşısında bulunan okul 5 derslik ve 125 öğrenci kapasiteli olarak inşa edildi...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kovid-19 hanehalkı borç yükünü ağırlaştıracak!

Küresel hanehalkı borcu 2007'den Eylül 2019'a kadar 12 trilyon dolar artarak 47 trilyon dolar ile rekor seviyeye ulaşırken, yeni tip koronavirüs krizi hanehalkı borç yükünü ağırlaştıracak.

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Manisa Kırkağaç'a 180 kişilik huzurevi inşa ediliyor!

MANİSA'nın Kırkağaç İlçesi'nde Sarıhoca Yardımlaşma Derneği tarafından çam mesire alanının yanına 180 kişilik huzurevinin temeli dualarla atıldı.

Antalya Büyükşehir'den Meryem Kıvrak’a ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’de bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a konteynır ev gönderdi. Yeni evine kavuşan Meryem teyze “En büyük hayalimi Başkan Türel gerçekleştirdi” dedi.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kıvanç Zaimler kimdir?

Enerjisa Üst Yöneticisi, şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler oldu. Peki, Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kıvanç Zaimler..

Kırkağaç esnafına Mobilyacılar Sitesi plan değişikliği anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Kırkağaç ilçesinin 1/1000 ölçekli imar planının geçmesi üzerine Kırkağaç Mobilyacılar Kooperatifi üyeleriyle buluşarak, bilgi verdi.

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Kırkağaç’a hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirtti.

Düzce Yığılca Gökçeağaç köprüsünde çalışmalar incelendi!

Yığılca’nın kaderini değiştirecek, hem ona yakın gurup köyünün hem de devam eden Yığılca ilçesi güney çevre yolunun bağlantısını sağlayacak Güneyaltı mevkiinde kurulacak Gökçeağaç köprüsünde ciddi ilerleme sağlandı.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Ulvi Kırlağaç kimdir Haberi

Ulvi Kırlağaç kimdir


Bursa Karacabeyli işadamı Ulvi Kırlağaç’ın annesi adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu, törenle açıldı.


Karacabey Gazi Mahallesi Fatih Camii karşısında 5 derslik 125 öğrenci kapasiteli yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanan Cahide Kırlağaç Anaokulu’nun açılış törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici, Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve eğitimciler katıldı.


Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, 3-6 yaş arası eğitimin önemine işaret ederek, bu yönde hizmet verecek kurumların çoğalması gerektiğini söyledi. Okulu inşa eden Ulvi Kırlağaç ise anaokulunun inşaatından bu yana kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Kırlağaç, "Karacabey için son derece önemli olan ve uzun yıllar eksikliği hissedilen okul öncesi eğitim...