02 / 05 / 2024

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat  adres

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat  adres

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Argun Alıcı taarfından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat  adres Haberi

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat  adres

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...