17 / 06 / 2024

Ümit Mutlu

Ümit Mutlu

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Ümit Mall Of İstanbul'da söyleşi yaptı!

İçerisinde 350 adet mağaza bulunan ve 656 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 21 Haziran günü Ahmet ümit söyleyişi yaptı.

Ahmet Ümit 21 Haziran'da Mall Of İstanbul'da söyleşi yapacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mall Of İstanbul Aşışveriş Merkezi'nde Ahmet Ümit 21 Haziran günü söyleyişi yapacak. Söyleyişi saat 16:00'da başlayacak.

Ümit Alp: Uşak'taki 80 bin binanın 40 bini yıkılmalı!

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bayraklı Katı Atık Bertaraf Tesisi için ÇED raporunu bekliyoruz!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yeni Asır'a konuştu. Çöp tesisi ile ilgili herhangi bir itirazlarının olmadığını belirten Akpınar, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporundan çıkacak sonucu beklediklerini söyledi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Kösedere köyüne park inşa edeceğiz!

Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğa destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Kösedere köyüne park inşa edeceğiz" dedi

Hüseyin Avni Mutlu: İstanbul'da deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ege Denizi'nde meydana gelen depremin İstanbul'da da hissedildiğini belirterek, şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilginin intikal etmediğini bildirdi...

Ümit Uysal: Kırcami imar planı hazır!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal yıllardır Antalya gündemi meşgul eden Kırcami planlamasında müjdeli haberi verdi. Muratpaşa'da Kırcami Uygulama İmar Planı tamamlandı. Uysal, 'Kırcami planı hazır' dedi.

İMO Antalya Şube Yönetim Kurulu, Ümit Uysal'ı ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 'ı makamında ziyaret etti. Ümit Uysal inşaat mühendisliği mesleğini ve Odamızı yakından ilgilendiren mesleki sorunların yer aldığı Mesleki Denetim Raporunu sundu.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bina diken değil, ağaç diken başkan olacağım!

Hüseyin Mutlu Akpınar, yüzde 71 'in sırrını sevgi, diyalog, çalışmak ve uyuma bağlayarak ilçenin hemen hemen her yerinde kentsel yenileme yapacaklarını ifade etti. Akpınar, "Bina diken değil ağaç diken bir belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

Ümit Öz kimdir?

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...

Hüseyin Mutlu Akpınar: Dönüşüm yerinde yapılacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı...

Mutlu Grup, Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı!

Çayyolu'ndaki konut projesini tamamlayarak sahip/erine teslim eden Mutlu Grup, şimdi aynı bölgede Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı. Mutlu Grup, yeni bir proje olan Kule Evo'nun tanıtımını ise bugün yapacak.

Ümit Mutlu Haberi

Ümit Mutlu

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.


Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; BİRİNCİ BÖLÜM  Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar  Madde 0001: Amaç  Bu Yönetmeliğin amacı, serbest çalışan ve inşaat mühendisliği hizmetleri üreten kişi ve kuruluşların mesleki etkinliklerinin gelişmesini, üretilen hizmetlerin İnşaat Mühendisleri Odası ilkeleri ile ülkemizde geçerli diğer standartlara uygunluğunu, meslek içi haksız rekabetin önlenmesini, mesleki deneyim ve yeterliklerin arttırılmasını, ülkemizin inşaat mühendisliği alanındaki bilimsel, teknik kapasitesinin tespitini ve güncellenmesini, mesleki değerlendirmeye esas sicillerin tutulmasını ve bu konuların denetim altına alınmasını sağlamak amacıyla yapılacak belgelendirme ve denetimlerin usul ve esaslarını düzenlemektir.  Madde 0002: Kapsam  Bu Yönetmelik,...