01 / 07 / 2024

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu mu

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu mu

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ataş tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Riva Plus Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Riva Plus Emlak Otomotiv Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Oğuz imzasıyla kuruldu.

Namlı Plus İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Plus İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özcan, Yasin Güneş, Yusuf Yiğit ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu mu Haberi

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu mu

Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.


Umran Plus Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- Oto araçlarının arıza ve hasarlarının tespitini yapmak, yaptırmak, servislerini kurmak , kurdurmak , diğer şahıs ve kuruluşlara distribütörlük bayiilik vermek ve ortaklık kurmak , 2- Her çeşit marka ve Modelde otoların bakımını yapmak, bakımlarla ilgili servislerini kurmak , kurdurmak diğer şahıs ve kuruluşlara distribütörlük bayiilik vermek ve ortaklık kurmak , 3- Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alımı satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını, oto...