03 / 05 / 2024

Ümraniye Belediyesi hizmet binaları

Ümraniye Belediyesi hizmet binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Altınşehir ve İnkılap Mahallelerinde yeni hizmet binaları inşa ediyor.

Ümraniye Belediyesi'nden 2 yeni bina!

Ümraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Mehmet Akif Mahallesi’nde temeli atılan 2 binanın (muhtarlık, bilgi evi, aile sağlığı merkezi ve 112 acil birimi) açılışı törenle gerçekleştirildi.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi'nden Elmalıkent Mahallesi riskli alan açıklaması!

Ümraniye Belediyesi, Cumhurbaşkanı Kararına göre sınırları içinde riskli alan ilan edilen Elmalıkent Mahallesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Ümraniye Belediyesi hizmet binaları Haberi

Ümraniye Belediyesi hizmet binaları


Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi; Altınşehir ve İnkılap Mahallelerinin muhtarlık binalarını bilgi evi de ekleyerek yerini değiştiriyor ve yeniliyor.


İnkılap Mahalle Muhtarlığı’nın bulunduğu alana Ümraniye-Göztepe-Ataşehir Metro Hattı’nın bir durağının yapılması sebebiyle mevcut muhtarlık binası, Seyit Onbaşı Caddesi’nde Muhtarlık ve Bilgi Evi olarak Ümraniye Belediyesi tarafından yapımına başlanan 420 metrekare yeni hizmet binasına taşınmış olacak. Aynı şekilde mevcut Altınşehir Mahalle Muhtarlığı binası mahallenin aile sağlığı merkezi ihtiyacı için kullanıldığından muhtarlık hizmetleri, Kumru Caddesi’nde Muhtarlık ve Bilgi Evi olarak yapımına başlanan 350 metrekare arsa alanına sahip yeni hizmet binasına taşınacak. 


Yeniden inşa edilen Altınşehir ve İnkılap Muhtarlık Hizmet Binaları; muhtar odası, bekleme salonları, toplantı odası ve dersliklerden oluşacak ve mahallenin hem muhtarlık hem de bilgi evi ihtiyacını karşılayacak. Bugünlerde yapımına başlanan...