01 / 05 / 2024

Ümraniye dere işleme bandı imar planı

Ümraniye dere işleme bandı imar planı

Ümraniye, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. İşte Ümraniye'nin üç mahallesinin imar planı..

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tapu intikal işlemleri nelerdir?

Tapu intikal işlemleri, miras hukukunda önem arz eden terimlerden biridir. Dolayısıyla bazı hukuki süreçlerde pek çok kişinin araştırdığı ve öğrenmek istediği kavramlardan biridir. Peki tapu intikal işlemleri nedir, nasıl yapılır ve kimler bu işleme dahil olur? İşte tüm ayrıntılar...

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Garanti BBVA kampanya tahtına oturdu! Bir işleme 10.000 TL nakit para verecek! Sağdan soldan para arayanlar dikkat!

Garanti Bankası, gerekli şartları sağlayan müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi seçeneği sunuyor detaylar haberimizde !!

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Tapu devri için gerekli evraklar 2022 nelerdir?

Gayrimenkulün el değiştirmesi için resmi olarak tamamlanması gereken işleme tapu devir işlemi deniyor. Yeni satın alınan bir ev ya da miras yolu ile intikal eden bir arsa için tapu devir işlemlerinde bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Ümraniye dere işleme bandı imar planı Haberi

Ümraniye dere işleme bandı imar planı


Ümraniye İlçesi, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27941 dosya numaralı planı, 13 Aralık 2013'te onayladı ve bugün ilanen askıya çıkardı. Plan, 6 Haziran 2014 Cuma tarihine kadar askıda kalacak. Plan notu şöyle;


Dere İşleme Bandı:


Dere İşleme Bandı içerisinde kalan kısımda yapı yapılamaz.


Ümraniye Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlca mahalleleri imar planı için