29 / 07 / 2024

ümraniye engelli merkezi

ümraniye engelli merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilköy, Ümraniye, Fatih ve Şile ilçelerinde hayata geçirilen Engelliler Merkezi'nin açılışı yapıldı...

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Ümraniye'de gayrimenkul fiyatları 5 yılda yüzde 77 arttı!

Konut pazarında uzun yıllardır önemli bir merkez olan Ümraniye, aynı zamanda son zamanların ofis yatırımında da yükselen yıldız olmayı başardı. Özellikle Finans Merkezi’nin etkisiyle bölgede değer artışı sürüyor.

Vakıf GYO genel merkezi taşındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nun genel merkezi Şerifali Mah. Bayraktar Bulv. Nutuk sok. No 4 Ümraniye / İstanbul olan yeni adresine taşındı. 

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Ümraniye'de fiyatlar 3 yılda yüzde 30 arttı!

Türkiye’yi finansta devler ligine taşıyacak İstanbul Finans Merkezi ve yakın zamanda hizmete girecek olan metro hattı Ümraniye’nin değerini artırdı. Bölgede fiyatlar 3 yılda yüzde 30 yükseldi.

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir satış ofisi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Finans Şehir satış ofisi bilgileri...

Finans Merkezi ve metro projesi Ümraniye'yi geliştiriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum öncesi Ümraniye’de miting yaptı. Erdoğan uluslararası finans merkezi Ümraniye’nin eski sıkıntılı günlerini geride bırakarak geleceğe doğru hızla ilerlediğini belirtti.

Ümraniye'de yapıların yüzde 65'i yenilendi!

Ümraniye Belediyesi Başkanı Hasan Can, “Ümraniye’de yapıların yüzde 65’ini yeniledik. Varoş olarak tabir edilen Ümraniye, bugün İstanbul Finans Merkezi’nin, ticaret merkezlerinin ve birçok alışveriş merkezinin olduğu ve prestijli mekânlara sahip bir ilçe haline geldi” dedi.

Ümraniye, gayrimenkul yatırımcıların gözdesi oldu!

Ümraniye konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bölgenin yıldızı her geçen gün parlıyor.

ümraniye engelli merkezi Haberi

ümraniye engelli merkezi


Yeşilköy’deki yeni açılan Engelliler Merkezi’nin bahçesinde yapılan törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel 

Sekreteri Adem Baştürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muzaffer Saraç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 

Özürlüler Komisyonu Başkanı Cemal Merdan, Engelliler Müdürü Bekir Köksal ve çok sayıda engelli vatandaş aileleri ile birlikte katıldı.


Diğer 3 ilçede açılan Engelli Merkezi açılışı içinde İlçe Belediye Başkanları hazır bulundu.  Ümraniye’deki Ümraniye Atakent Otizm Merkezi’nin açılışını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Fatih’teki Fatih Otizm Merkezi’ni Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şile Engelliler Merkezi’nin açılışını Şile Belediye Başkanı Can 

Tabakoğlu canlı yayında açtı. 


Açılıştaki konuşmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın selamını bahçeyi dolduran 

katılımcılara ileterek başlayan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk, “Hiçbir şey beklemediğimiz insanlar çok harika 

işler...