21 / 05 / 2024

Ümraniye gayrimenkul yatırımı

Ümraniye gayrimenkul yatırımı

2006 yılında Amerikalı 5 yıldızlı otel zinciri Marriot, rezidans projesiyle Türkiye'ye gelecekmiş. Marriot, Ümraniye IKEA'nın yanındaki 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 125 milyon dolarlık Artell-Koytur projesinde yer alacakmış.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Canaş Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canaş Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon 959 bin 671 TL sermaye bedeli ile Yetvart Canaşyan ve Haik Can Canaşyan ortaklığında kuruldu.

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Uçar tarafından kuruldu.

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Çetin tarafından açıldı.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Ümraniye gayrimenkul yatırımı Haberi

Ümraniye gayrimenkul yatırımı



Marriott'tan, Ümraniye'ye rezidans yatırımı


Amerikalı 5 yıldızlı otel zinciri Marriott, rezidans projesiyle Türkiye'ye geliyor. Artell - Koytur'un projesinde, 3 rezidans, ofis kulesi ve alışveriş merkezi var


    İstanbul'un Ümraniye semtinde toplam maliyeti 125 milyon dolar olan rezidans (lüks ve çok katlı konut) - ofis - alışveriş merkezi projesini başlatacak olan Artell - Koytur Ortak Girişim Grubu, projede ünlü Amerikalı otel zinciri Marriott ile birlikte çalışacak.

    Ümraniye Tepeüstü'nde IKEA mağazasının yanındaki, otoyola cepheli 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek projenin toplam inşaat alanı 215 bin metrekareyi buluyor. Projede, birer ofis kulesi ve alışveriş merkezinin yanı sıra 3 rezidans kulesi...