21 / 05 / 2024

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslahı

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslahı

Ümraniye Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ait İSKİ Kurbalıdere Ana Kolu Dere İslah Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 9 Haziran 2014'te askıdan indirilecek.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

İstanbul'da satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! 5 ilçedeki 8 gayrimenkulün ihalesi 31 Ekim'de! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor, 5 adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

İSKİ tarafından inşaata başlanan arazi meclis gündeminde!

İSKİ tarafından dere yatağında olduğu ve inşaat yapılmaması gerektiği yönünde görüş verilmesine rağmen üzerinde inşaata başlanan bir arazi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kurbağalıdere yatağındaki barakalar yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi atık malzeme toplama amacıyla yapılan barakaları yıktı.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Üsküdar’daki İSKİ kazısında mimari kalıntılar bulundu!

Üsküdar’daki İSKİ kazı çalışmasında asfaltın 1 karış altından Osmanlı döneminden kalma konut, dükkân gibi mimari kalıntılar bulundu.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslahı Haberi

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslahı


Ümraniye İlçesi, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ait İSKİ Kurbalıdere Ana Kolu Dere İslah Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 9 Haziran 2014'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıdan indiriliyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27931 dosya numaralı imar planlarını 17 Şubat 2014'te onayladı ve 7 Mayıs 2014'te ilanen askıya çıkardı. 


Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslahı imar planının detayları için tıklayın!Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere 1/1000 ölçekli imar planı için