06 / 05 / 2024

ümraniye konur projeleri

ümraniye konur projeleri

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( GYO) A.Ş'nin Ümraniye'de yapacağı konut projesinin avan projesi (ön aşama) Sarıgazi Belediye Başkanlığı tarafından onaylandı.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

İstanbul'da ofis projeleri hızla ilerliyor!

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor. 3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekleniyor. Ofis projeleri Anadolu yakasında Levent, Maslak, Şişli, Kağıthane, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kartal'da yoğunlaşıyor.

Ümraniye'deki ofis projeleri büyük ilgi görüyor!

Ümraniye ofis ve konutun adresi oldu na da taşıdıHer iki boğaz köprüsüne yalcın konumu ve ofislerde kiralama fiyatlarının Avrupa Yakası'na göre düşük olması Ümraniye'nin yıldızını parlattı.

Üsküdar Ümraniye metro hattı konut projeleri!

2015 senesinde hizmete girecek olan Üsküdar Ümraniye metro hattı kapsamında Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy Bölgesi'ndeki projeler de etkilenecek. İşte Üsküdar Ümraniye metro hattına yakın konut projeleri...

ümraniye konur projeleri Haberi

ümraniye konur projeleri

Sinpaş GYO'dan Borsaya yapılan açıklamada, şirketin İstanbul Ümraniye'de Emek Mahallesi'ndeki 63 bin 660 metre kare büyüklüğündeki arsa üzerinde geliştirilen konut projesinin avan projelerinin, Sarıgazi Belediye Başkanlığı'nın 29 Ocak 2008 tarihli yazısı ile tasdik edildiği bildirildi.

Açıklamada, avan proje onayının, inşaat ruhsatı öncesi bir ön aşama olduğu, bundan sonra şirketin ilgili belediyeye, anılan projeye inşaat ruhsatı verilmesi talebiyle başvuruda bulunacağı...