06 / 05 / 2024

ümraniye pediatri ve kadın doğum hastanesi projesi

ümraniye pediatri ve kadın doğum hastanesi projesi

98 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Ümraniye Pediatri ve Kadın Doğum Hastanesi, Ümraniye Devlet Hastanesi'nin arkasında yükseliyor. Ümraniye Pediatri ve Kadın Doğum Hastanesi YDA İnşaat imzası taşıyor

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Nexonya'dan 7 yeni proje!

Kurulduğu günden bu yana Ümraniye, Maltepe ve Çekmeköy’de toplam 166 yeni konut inşa eden Nexonya, toplam 105 villa ve 344 konuttan oluşan 7 yeni projesini de görücüye çıkardı.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Hekimbaşı Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Ümraniye İnkılap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi 1840 ada 280 ve 281 numaralı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

ümraniye pediatri ve kadın doğum hastanesi projesi Haberi

ümraniye pediatri ve kadın doğum hastanesi projesi


Ümraniye Pediatri ve Kadın Doğum Hastanesi nerede? Havadan videosu için...