15 / 05 / 2024

Ümraniye seçim yatırımları

Ümraniye seçim yatırımları

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Oktay Var tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Ümraniye seçim yatırımları Haberi

Ümraniye seçim yatırımları

KİPTAŞ Genel Müdürlüğü döneminde birçok projeye imza atan İsmet Yıldırım, artık doğup büyüdüğü ilçe olan Ümraniye için çalışacak. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı olan Yıldırım, göreve gelirse neler yapacağını gerçekleştirdiği basın toplantısıyla anlattı. Her gün ilçede mahalle mahalle gezdiklerini dile getiren Yıldırım, “İlçedeki en büyük sıkıntı otopark ve yeşil alan olarak görünüyor. Biz her iki konuya özellikle ağırlık vereceğiz. Ulaşım akslarında da otobanlara giriş çıkışlar daha rahat hale gelecek. Bunun yanısıra şehir mimarlarıyla çalışıp yaşamak için özenilen bir ilçe yapacağız Ümraniye’yi” dedi..

SPOR KÖYÜ KURACAK


İsmet Yıldırım; ulaşım, yeşil alan ve kültür-sanat alanlarındaki projelerine göreve gelir gelmez başlayacaklarını belirtti. Gençlere yönelik atılacak adımları anlatan Yıldırım, “Çok büyük bir ‘Spor Köyü’ kuracağız, olimpiyat köyü gibi....