29 / 04 / 2024

Ümraniye Şehir Stadı ne zaman açılacak

Ümraniye Şehir Stadı ne zaman açılacak

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Sur Yapı'nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilen Şehir Konakları Ümraniye projesinde teslimler başladı. Projede 1+1'ler 920 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Ümraniye Şehir Stadı ne zaman açılacak Haberi

Ümraniye Şehir Stadı ne zaman açılacak


Ümraniye Belediyesi, halkın; yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına her vesile ile katkılarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe genelinde hayata geçirdiği kültür merkezlerinden bilgi evlerine, sağlık binalarından muhtarlıklara, park ve bahçelerden camilere, sosyal marketlerden aşevlerine  yenilerini eklemeye devam ediyor.


Bu çalışmalar kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın destekleriyle amatör ligden alınan  Ümraniyespor için Ümraniye Belediyesi tarafından 10 bin kişilik seyirci kapasiteli şehir stadyumu yapım işi son sürat devam ediyor.


Ayrıca yapılan çalışmalarla birlikte kulüp binası, kamp tesisi, maç ve antrenman sahaları zemin drenaj sistemi, soğutma ve ısıtma sistemleri son teknolojiye uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Ümraniye Şehir Stadyumu'nun 2017-2018 futbol sezonunda hizmete açılması planlanıyor.



Ümraniye...