02 / 05 / 2024

ümraniye sofistanbul nerede

ümraniye sofistanbul nerede

Konutların 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan Ümraniye Sofistanbul nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ümraniye cevabı veriliyor. Projede yer alan daireler 58 ile 220 metrekare arasında alanlara sahip...

Sofistanbul resimleri!

Sofistanbul resimleri ve görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Önalan İnşaat tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlandırılan proje 4 blokta toplam 104 adet daireden oluşuyor ve projede baka kreidisi kullanılabiliyor...

Önalan İnşaat Sofistanbul ulaşım!

Önalan İnşaat Sofistanbul ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden meydana geliyor.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Sinpaş Gökorman Ümraniye nerede?

Sinpaş GYO İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yepyeni projesi Gökorman'ı hayata geçiriyor. Proje konumu ve geniş yeşil alanları ile farklılık yaratıyor...

İva Modern Ümraniye nerede?

Toplam 300 birimden meydana gelen İva Modern Ümraniye projesinde fiyatlar 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Peki İva Modern Ümraniye nerede?

Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı projesi nerede?

Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı projesi nerede? Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak projesinde daire fiyatları 590 bin liradan başlıyor. Sinpaş Çakmak projesinin ilk etabında 170 daire satışa çıkarıldı...

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Çakmak Ümraniye Sinpaş Evleri nerede?

Satılabilir alanın alanı yaklaşık 123 bin 500 metrekare olarak belirlendiği proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Çakmak Ümraniye Sinpaş Evleri nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ümraniye'de köprü otoyolu için nerede kamulaştırma yapılacak?

İstanbul 3. Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Ümraniye ilçesinde nerede kamulaştırma yapılacak? İstanbul Ümraniye'de hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Ümraniye üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler?

Antasya Rezidans Ümraniye nerede?

Antasya Rezidans Ümraniye nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Antasya Rezidans projesi 42 katlı tek blok halinde inşa ediliyor...

Metrogarden AVM nerede?

Metrogarden AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Sur Yapı imzası ile Anadolu Yakası Çekmeköy'de yaşama geçirilen Metrogarden AVM Ümraniye bugün 16:00'da açılıyor.

ümraniye sofistanbul nerede Haberi

ümraniye sofistanbul nerede

2 bin 506 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Ümraniye Sofistanbul nerede sorusunun cevabından önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede toplam 104 adet daire yer alıyor.


Blokların 7 ve 17 katlı olarak dizayn edildiği Sof İstanbul projesi, Önalan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 



4 bloktan meydana gelen Ümraniye Sofistanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Ümraniye deniliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 58 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Sofistanbul Ümraniye projesinin sosyal donatı alanları arasında; buhar banyosu, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, sauna, otopark ve güvenlik mevcut. 


Ümraniye Sofistanbul nerede?



Sofistanbul Residence iletişim:

Telefon: 0216 481 65 87 - 481 65 88

Web Adresi: http://sofistanbul.com/

Merve...