04 / 05 / 2024

Ümraniye sokakları yenileniyor mu

Ümraniye sokakları yenileniyor mu

Ümraniye Belediyesi, cadde ve sokaklarda başlattığı onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşından itibaren 170 sokak’ta asfalt, bordür ve tretuvar çalışmasını tamamlayarak yeni bir görünüme kavuşturdu.

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı yenileniyor!

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahasını yeniliyor.

Ümraniye Şehir Stadyumu yenileniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla, Ümraniye Şehir Stadyumu'nda yenileme çalışmaları başladı.

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa Selvilitepe'de sokaklar yenileniyor!

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Cihangir'in sokakları yenileniyor!

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tokat'ın sokakları yenileniyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat halkının isteği üzerine Cemalettin Mahallesi Dere Sokak üzerinde parke çalışmalarına başladı. Cemalettin Mahallesi Dere Sokak'ın parke çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması öngörülüyor.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Kula sokakları yenileniyor!

Kula yatırım yılı olan 2016'ya hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar öncesinde sahaların tespiti için gerekli ön hazırlığı tamamlıyor.

Ümraniye sokakları yenileniyor mu Haberi

Ümraniye sokakları yenileniyor mu

Kaliteli hizmet anlayışı ile fiziki altyapı çalışmaları noktasında ilk 2 dönemde başarılı projelere imza atan Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de aynı doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen cadde ve sokakların fiziki altyapıları yenilenerek, yeni bir görünüme kavuşturuluyor. İlçede asfalttan kaldırıma, bordürden tretuvara seferberlik başlatan Ümraniye Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, sadece bu yıl içinde 32 mahallenin 170 sokağında asfalt, bordür ve tretuvar çalışması gerçekleştirdi. Ümraniye’nin cadde ve sokaklarına sene başından itibaren 30 bin ton asfalt, 10 bin metre bordür, 4 bin metrekare kilit taşı yol kaplama ve 411 metre korkuluk çalışması yapan Ümraniye Belediyesi 32 mahallede çalışmalarını tamamladı.   


Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Hasan Can: "Ümraniye'nin vizyonunu değiştirdik"


Ümraniye’ye daha iyi hizmet edebilmek için durmaksızın çalıştıklarını belirten...