24 / 05 / 2024

Ümraniye ve Maltepe geri dönüşüm askı haritası

Ümraniye ve Maltepe geri dönüşüm askı haritası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe'deki birer mahallede geri dönüşüm askı haritası yayımladı. Peki hangi Ümraniye ve Maltepe'de hangi mahallelerde eski imar planına dönüldü? İşte o geri dönüşüm askı haritaları...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

İBB 3 ilçede 4 prefabrik kreş inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Ümraniye ve Maltepe geri dönüşüm askı haritası Haberi

Ümraniye ve Maltepe geri dönüşüm askı haritası


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde yaptığı uygulama imar planında geriye dönüş yapıldığını açıkladı. Büyükşehir, Ümraniye ve Maltepe'de birer mahalle için 1/500 ve 1/1000 ölçekli geri dönüş askı haritasını bugün (28 Mart 2014 Cuma) yayımladı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (27 Mart 2014 Perşembe) tarihinde onaylanan ve bugün askıya çıkarılan Ümraniye ve Maltepe geri dönüş askı haritaları, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü askıdan indirilecek. 



İşte o mahalleler!





Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüşüm askı haritası...


Ümraniye İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 499 ada, 37, 38, 39 ve 40 parseller ile 2433 ada, 1 ve 2 parsel sayılı taşınmazlara ait 96786607 dosya numaralı ve 1/500 ölçekli Geri Dönüşüm Askı Haritası askıya çıkartıldı.


Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüş askı haritası için tıklayın! 




Maltepe Gülsuyu Mahallesi...