03 / 05 / 2024

ümraniyede arazi fiyatlarının yükselmesi

ümraniyede arazi fiyatlarının yükselmesi

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen yatırımlar ve arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor...

Arazi fiyatları artmaya devam edecek!

Arsa ve arazi fiyatları gündemdeki yerini korurken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda arazi fiyatlarının fi tarihinden bugüne kadar olduğu gibi sürekli artacağını belirterek, nedenini açıkladı.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

1915 Çanakkale Köprüsü arazi fiyatlarını yükseltti!

Yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresindeki araziler yatırımcıların radarına girdi. Bölgede yer alan arsa ve arazilerin fiyatları yüzde 100'ün üzerinde arttı. 

İstanbul-İzmir Otoyolu arazi fiyatlarını artıracak!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyolu geçtiği bölgelerde arazi fiyatlarını artıracak. 30 milyar TL'ye mal olacak projenin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Kanal İstanbul arazi fiyatlarını artırdı!

Güzergahı belli olan Kanal İstanbul arsa ve arazi fiyatlarını hareketlendirdi. Emlak uzmanları yatırımcıları acele etmemeleri konusunda uyardı..

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını 10 kat artırdı!

Çanakkale 1915 Köprüsü’nün temeli 18 Mart’ta atılacak. Lapseki ve Gelibolu’da bekleyiş devam ederken projedeki her yeni gelişme arazi fiyatlarını artırıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü ile arazi fiyatları uçtu!

Çanakkale Boğazı'nda Lapseki ile Gelibolu arasına yapılması planlanan boğaz köprüsü, bölgede arazi fiyatlarını büyük oranda artırdı. Dara, " Daha önce 5 bin lira olan bir tarla örneğin 50 bin liraya satıldı. " dedi.

Silivri arsa ve arazi fiyatları 2016!

Silivri'deki arsa fiyatlarının son yıllarda hızla arttığına dikkat çeken Özpınar İnşaat-Gayrimenkul Değerleme'den Cem Demirayak Silivri'deki arsa ve arazi fiyatlarını değerlendirdi. İşte Silivri arsa ve arazi fiyatları 2016...

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Kamulaştırma kararı Susurluk'taki arazi fiyatlarını artırdı!

İstanbul-İzmir otobanı için Resmi Gazete’de yayınlanan ’acele kamulaştırma’ kararı üzerine Balıkesir’in Susurluk ilçesinde arazi fiyatları tavan yaptı.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arazi fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

ümraniyede arazi fiyatlarının yükselmesi Haberi

ümraniyede arazi fiyatlarının yükselmesi

Anadolu yakasının en büyük ilçesi Ümraniye depreme dayanıklı konut stoku ile dönüşümünü kendi içerisinde tamamlamak üzere. İstanbul Finans Merkezi ile ilçenin geleceği daha da parlayacak.

Lokasyonu ile İstanbul'un merkezi noktalarına en yakın ilçelerden biri olan Ümraniye'de gerçekleşen yatırımlar ile arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor. Kurumsal inşaat firmalarının yatırım yaptığı bölgede arsa fiyatlarının metrekaresi 1000 TL'den başlıyor. Kira fiyatlarının da arttığı ilçenin Tepeüstü bölgesinde 8 tane bankanın merkezleri bulunuyor. İnşaatına başlanacak ve Avrupa'nın sayılı finans merkezlerinden biri olacak İstanbul Finans Merkezi de Ümraniye'de başlayacak.


Böylelikle tüm bankaların genel merkezlerine ev sahipliği yapacak olan Ümraniye, Avrupa yakasının Maslak hattına rakip olacak. İlçede son 8 yılda 22 milyon metrekare inşaat ruhsatı alındı. Yine son 8 yılda 12 bin adet ruhsatın verildiği ilçede 2012 Eylül...