23 / 05 / 2024

Ümsan

Ümsan

Bugüne kadar medya, kömür, cam üretimi, inşaat, parke üretimi, mobilya, tuğla üretimi alanlarında faaliyet gösteren Ümsa'nın ciro hedeflerini açıklayan Firma Genel Müdürü Tunahan Sarıtaşlı, "Bu yılki ciro hedefimiz, 340 milyon TL dedi.

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

İmsan Taahhüt Metal Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsan Taahhüt Metal Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melih Çakmak tarafından kuruldu.

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hediye Rüstemoğlu tarafından kuruldu.

Yıkımsan Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkımsan Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Erdoğan imzasıyla kuruldu.

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Serdil Burak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özgen tarafından Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Dekor Sokak'ta kuruldu.

İmsan Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Siviş ile İlker Gülebaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Zeytinburnu'nda kuruldu.

İETT Küçükçekmece Tem Yolu durağı açıldı!

İETT, Küçükçekmece Atakent Mahallesi Güney Yanyol durağı ile İmsan Sanayi Sitesi durakları arasında Tem Yolu durağının hizmet vermeye başladığını kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamayla duyurdu.

Star Light İnşaat Bilişim İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Light İnşaat Bilişim İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Abulcharaf, Marwa Mansour tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Tümsan 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Maksi İstanbul İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksi İstanbul İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Ezgü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Tümsan 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

İşadamı Lütfü Yücelik köyüne okul yaptırdı!

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Çimento Sanayi (ERÇİMSAN) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, doğum yeri olan Aziziye ilçesine bağlı Alaca köyünde, oğlu adına ana okulu yaptırdı...

Gümsan Tatil Sitesi'nin etrafı tel örgüyle çevirildi

Gümüşlük'te 22 bin liraya kullanım hakkını alan site yönetimi sahili tel örgüyle çevirdi

Ümsan Haberi

Ümsan



 Bu yıl 340 milyon TL ciro hedefleyen Ümsa, önümüzdeki dönemde maden ve linyit kömürüyle çalışacak termik santral yatırımı için kolları sıvadı. İstanbul' da turizme yönelik de yatırım planlayan firma, yeni bir alanda daha var olmayı planlıyor. Üç ayrı alanda yatırım yapacak olan Ümsa'nın ciro hedeflerini açıklayan Firma Genel Müdürü Tunahan Sarıtaşlı, "Bu yılki ciro hedefimiz, 340 milyon TL. Tütünde 253 milyon, inşaatta 75-85 milyon, turizmde ise 10 milyon TL'lik ciro bekliyoruz" dedi. 


Bugüne kadar medya, kömür, cam üretimi, inşaat, parke üretimi, mobilya, tuğla üretimi alanlarında faaliyet gösteren Ümsa, 3 alanda daha yatırım yapmayı planlıyor. 1960'lı yıllarda Fevzi Sarıtaşlı tarafından atılan temellerin ardından, oğlu Ümit Sarıtaşlı ile yeni alanlarda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyümesine devam eden Ümsa, bugün 470 kişiye istihdam sağlayan bir...