05 / 05 / 2024

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de Murat Şahin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Murat Şahin Müdürlüğü'nde kuruldu.


UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...