06 / 05 / 2024

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cam Umur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cam Umur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cam Umur tarafından kuruldu. 


Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)İlgili mevzuata riayet etmek kaydıyla,iş merkezi,ticaret merkezi,alışveriş merkezi,turistlik tesisler,konut ve yerleşim merkezleri ile rezidanslar için yatırım projeleri hazırlamak,geliştirmek,genel planlamasını yapmak,uygulamak,buyatırım projeleri ile ilgili kontrollük ve danışmanlık hizmetleri vermek,organizasyon ve pazarlama araştırmaları yapmak. 2)Her türlü iş merkezi,ticaret merkezi,konut ve yerleşim merkezleri ve rezidanslar ile buralarda açılacak işyerlerininyönetimini ve işletmesini üstenmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; İçerenköy Mah.Topçu İbrahim Sk.And Ofis Sit.No:8-10d/5...