13 / 05 / 2024

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mert Muratcan Yeterler ve Umut Işık ortaklığında kuruldu.

Asgard Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgard Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Umut Göğüş tarafından kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'te 10.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Umut Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon 192 bin 770 TL bedelle satışa çıkardı.

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut Erçakar tarafından kuruldu.

Gaziantep Şehitkamil'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Umut Mahallesi, 2296 ada 2 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 56 bin 255 TL'ye satıyor...

Mimar Selim Cengiç 250 milyon TL'ye şirket kurdu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu. 

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve ?montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 -  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...