02 / 05 / 2024

Umut İnci kim

Umut İnci kim

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İnci ve Umut İnci ortaklığında kuruldu.

İnci Eviner İçinde Kim Var Sergisi gerçekleşti!

İstanbul Modern, İnci Eviner’in 1980’li yıllardan günümüze uzanan yaratım sürecini “İçinde Kim Var?” başlıklı retrospektifi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Umut İnci kimdir?

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Körfez Kent 2'nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında yangın çıktı!

Körfez Kent 2!nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında çıkan yangın, zarara yol açtı.(Faruk Kıyak) Yangına müdahale için İzmit'ten gelen yüksek merdivenli itfaiye aracı, kavşakta çamura saplandı.

Kalekent'in 2'nci etabı için düğmeye basıldı! Fiyatlar 381 bin 700 liradan başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı, 3S Kale ortaklığı ile İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ettikleri KALEKENT'in 2'nci etabı için düğmeye bastı...

Umut İnci kim Haberi

Umut İnci kim

Umut İnci kimdir?

Umut İnci, 1976 yılında Ankara'da doğumlu mimardır. Lisans eğitimini 1998 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini 2012 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Ana Bilim Dalı'nda "Ankara İli Ayaş İlçesi Balçiçek Evi Restorasyon Önerisi" adlı tezle tamamlamıştır.


1998-2002 yılları arasında Ankara'da çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra, 2002 yılından beri Tarma Mimarlık' ta kurucu / ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


TARMA MİMARLIK ÇALIŞMA ALANLARI

OFİS-EĞİTİM-KONFERANS

OTEL-RESTORAN-KAFE-BAR

KONUT-AVM

MİMARİ...